Olives gordal farcides de vermut

Olives gordal farcides de vermut

Avui us porto un “divertimento” per amenitzar un àpat amb amics: unes olives talla XXL farcides de vermut negre. Ho podeu fer amb qualsevol oliva, pero jo he triat les olives Gordal que son les mes grans del mercat

Necessitarem:
20 olives Gordal sense pinyol
50 ml de vermut negre de qualitat (jo he fet servir l’Yzaguirre Rojo Reserva)
1 i 1/2  fulls de gelatina
La pell rallada d’una taronja.

La preparacio no pot ser mes senzilla. Primer fem la gelatina de vermut escalfant el vermut sense deixar que bulli. Un cop esta calent, hi disolem la gelatina que haviem prèviament posat en remull.

Un cop barrejada, hi afegim la pell rallada de a taronja i posem la barreja en una safata plana de manera que tingui uns 4 o 5 mm de gruix.

Un cop cuallat, ho rasquem amb una cullereta per trencar la làmina i anem farcint les olives una a una amb la gelatina.

Tan fàcil com això.

I a la Banda sonora d’avui, un “luju” de canço. L’immens Rufus Wainwright cantant el Sonet 29 de Shakespeare: When, in disgrace with fortune and men’s eyes (When Love Speaks.The Sonnets, 2002). Al mateix disc, un impagable Alan Rickman recitant My mistress’s eyes are noting like the sun.

Imprimeix
Subscriu-te!
Facebook
Instagram
Pinterest
Google+
http://www.cuinejar.cat/2017/01/29/olives-gordal-farcides-de-vermut/

Entrades relacionades



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *