Qui sóc?

qui-soc2

Cuinar i cuinejar, prendre una tassa de te una tarda plujosa, caminar amb el Rufus , rascar l’esquena als gats, escoltar Brad Meldhau, viatjar, passejar per mercats d’arreu del món, acaronar seda i fusta polida, olorar el bosc, escoltar les onades quan es fa de nit, respirar silenci, que s’escapin els somriures, submergir-me en un bon llibre, embolcallar-me de color blau, taral.lalejar Handel, veure pelis en VO, fer el vermut en diumenge, trotar pels museus, devorar les tatin de poma, esperar amb delit la nova temporada de Game of Thrones, fotografiar la vida…..son les coses que m’agraden i que em fan ser qui soc.

Fer aquest blog és una d’elles. El dia 9 de desembre de 2011 vaig començar una aventura personal que m’ha fet descobrir que el millor dels blogs son els blocaires, que m’ha permès fer un estudi sobre la gastrosfera catalana,  anar a tastos, concursos, degustacions, aprendre i investigar sobre cuines i receptes, viatjar amb el paladar i sobretot compartir vivències, amistat, rialles amb aquesta colla de sonats entranyables que formem la gran família blocaire.

Benvinguts a aquest blog, que és casa meva. I de musica de fons què millor que My Favourite Things. aquí en una versió jazzy de la Laura Simó.