Xampinyons Margarita

Xampinyons Margarita
Un ja sap que de vegades es van posant kilets al damunt. -No és res-, una pensa. -ja baixaràn sols. Però un bon dia una nota que els pantalons li apreten i puja a la bàscula i es pega un ensurt impressionant.

I llavors una se n’adona que ha de començar a fer règim i, que nomès de pensar que el menú dels propers mesos consistirà principalment en amanida i pollastre a la planxa t’agafa la depressió. I abans de caure a la misèria, començo a buscar receptes divertides, sanes i baixes de calories que m’ajudin a perdre uns kilos amb humor i dignitat.

I per començar, he tunejat una recepta que ens proposa Lekué i la Fundació Alícia: les Xampizzes. Però he fet uns petits retocs que em sembla que no li treuen gràcia i que en canvi baixen les calories del plat.

Necessitem per persona
Tres xampinyons ben hermosos
Dos tomaquets madurs petits
Formatge Gouda de règim
Sal, pebre i orenga

Netegem i pelem els xampinyons i els hi treiem el peu
Ratllem el tomàquet cru, i omplim la cavitat del xampinyó. Ho salpebrem
Ratllem el Gouda amb un ratllador de forat gran i ho posem a sobre dels xampinyons. Ho empolsinem amb orenga
Posem els xampinyons en un recipient de cocció al vapor i els fem al microones a potència màxima durant tres minuts.

I ja està. Bueno, bonito, barato i de règim…….

I a la Banda Sonora, el descobriment musical de la setmana. Una versió increible del Here Comes The Sun, cantat per Lyambiko. Disfruteu-la.

Imprimeix

Subscriu-te!
Facebook
Instagram
Pinterest
Google+
http://www.cuinejar.cat/2014/02/03/xampinyons-margarita/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *