Patates a la Comín

Patates a la Comín
El primer cop que les vaig tastar va ser a la casa d’Espolla del Raul i la Maria. Unes patates pobres, senzilles i inoblidables, que serveixen tan de primer plat com d’acompanyament. Que mes voleu ? Podeu aprofitar patates bullides sobreres o coure-les per l’ocasió.
Necessitarem
Patates
Grans de pebre negre.
Romaní

Oli i sal

Simplement bullirem les patates amb pell i un cop cuites, les tallarem a grills. Llavors simplement les saltegem amb una mica d’oli amb romaní i grans de pebre negre, fins que les patates son daurades. Les salem i les servim calentones.

I a la Banda Sonora, una cançó nua, d’aquelles que et posen la pell de gallina: Until I’m One with You de Ryan Bingham. Descoberta a The Bridge, una sèrie tan dura i aspre com seva sintonia.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *