Gelat de iogurt i maduixots

Gelat de iogurt i maduixots
 Arriba la calor, arriba l’estiu i treiem la geladora de l’armari. Tenim maduixes, tenim iogurt i tenim ganes de menjar un gelat fresc i ple de vitamines. Es tracta de buscar una recepta, com la de Gelat de iougurt amb maduixa i platan de Gesmack, el Gelat de iogurt grec i maduixes de Delícies del rebost, , o el Gelat de maduixes de Fem un mos.

Necessitarem
250 gr de iogurt
200 ml nata per muntar
250 gr maduixes
100 gr sucre
Suc de llimona o una mica de vinagre de Mòdena

Netegem les maduixes i les partim a bocins. Les posem en un bol i afegim el sucre i el raig de suc de llimona o vinagre i deixem que vagin fent el seu propi suc. Quan ja estan macerades, ho triturem tot amb el minipimer i aconseguim un pure de maduixa.

A banda, munten la nata i la incorporem al puré amb una espàtula de silicona. Finalment hi afegim el iogurt. Ho tastem i rectifiquem el punt de dolç al gust
Posem aquesta crema en la geladora i deixem  que es vagi lligant el gelat. Ho podem servir amb fulles de menta, virutes de xocolata blanca o ametllets caramelitzades. Deixem volar la nostra imaginació.
A la Banda Sonora d’avui, un cant a la vida i als bons moments en companyia. The Parting Glass, una cançó tradicional irlandesa per recordar els bons moments passats amb aquells que ja no hi son. Per a tots vosaltres, estimats.