Mousse de mango i mascarpone

Mousse de mango i mascarpone

Avui us porto unes postres lleugeres per a fer baixar els àpats nadalencs. La frescor del mango es combina amb la untuositat del mascarpone i la presentació en gotets f que es mengin com qui no vol la cosa.

Per a fer-ho, he combinat dues receptes diferents. D’una banda, la de mousse de mascarpone a sortit del blog Destapant cassoles, mentre que la de mango ve de la La cuina de casa de la gran Gemma Clofent. Aixi doncs, les he combinat en dues capes que s’han complementat a la perfecció.

Necessitem
Per la mousse de mascarpone
250 gr de Mascarpone
2 ous mitjans
75 gr de sucre
200 gr de nata
4 fulls de gelatina

Per al mousse de mango
250g de polpa de mango
40g sucre
2o0g de nata 35% MG
2 fulles de gelatina

Per a fer la mousse de mascarpone, blanquejarem els ous amb el sucre. A mida que els anem batent, hi afegirem el mascarpone fins que quedi ben barrejat. Reservarem un rajolí de nata i semi muntarem la resta. Quan estigui muntada, l’afegirem amb compte amb una espàtula.

Escalfem el rajolí que havíem reservat,  i hi dissoldrem els fulls de gelatina que prèviament havíem remullat. Un cop dissolts, els afegirem a la barreja. La deixarem refredar una mica i la posarem dins dels gotets, ocupant aproximadament 1 cm i mig. Deixarem que qualli unes hores a la nevera.

Llavors, començarem amb la mousse de mango. Pelarem i trituraren el mango madur. Ho reservarem. A banda, haurem hidratat els fulls de gelatina i també els dissoldrem en un rajolí de nata i semi muntarem la nata.

Llavors barrejarem la polpa , el sucre, la nata semi muntada i  la gelatina dissolta. Ho afegirem als gotets fent una segona capa sobre la del mascarpone. Ha d’ocupar ben be dos terços del gotet.

Per acabar, ho decorarem amb una fulla de menta i un gerd.

A la Banda Sonora,  Merry Christmas Baby , jazz nadalenc en vena interpretat per la immensa Etta James. Així si que es pot suportar el Nadal !