Quiche de carbassó, idiazabal i cirerols

Quiche de carbassó, idiazabal i cirerols

Estiu encara. Un parell de carbassons acabats de comprar, un grapat de cirerols fragants i un dinar en bona companyia. Que millor que preparar una quiche acompanyada d’una amanida? Dit i fet. Buscant combinacions, vaig trobar aquesta on la incorporació del formatge idiazabal li dona un toc singular. Repetireu, segur

Necessitem
2 carbassons mitjans
Un grapat de cirerols
3 ous
150 gr de formatge idiazabal rallat
200 ml de nata líquida
Sal i pebre
Llavors de mostassa o grans de comí
Una planxa de pasta brisa

Tallarem el carbassó amb una mandolina i els cirerols a quarts. Sofregirem el carbassó en una paella amb una mica d’oli i quan ja comenci a estar fet, hi afegirem els cirerols i ho acabaren de saltar. No cal que estiguin massa cuits, ja que s’acabaran de fer al forn.

A banda haurem barrejat els ous batuts, l’idiazabal rallat i la nata liquida. Hi afegirem el sofregit de carbassó i de cirerols i ho posarem dins la massa ja cuita.

Ho guarnirem amb rodanxes de carbassó crues, els quarts de cirerol i finalment hi posarem llavors de mostassa o grans de comí.

Ho courem al forn a 180º fins que estigui cuit. Per saber si està fet, la punxarem amb una agulla o broqueta

A la Banda Sonora, avui una cançó que fa molt de temps que hauria d’haver sortit: Hurt dels Nine Inch Nails.  Simplement perquè és un “temazo”, perquè encara se’m posa la pell de gallina cada cop que l’escolto i perque Johnny Cash en va fer una versió brutal.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *