Taller a Can Rodellas de Sant Celoni: la vida s’enrotlla

Taller a Can Rodellas de Sant Celoni: la vida s’enrotlla
Fa dies que tenia pendent aquest post, però la vida se’ns embolica de vegades i es fa el que es pot. Què hi farem ! Així doncs, aquest post serà una mena de crònica del que va passar el dissabte 11 de juny. Aquell dia, els sospitosos habituals vam enfilar carretera en direcció a Sant Celoni per gaudir d’un doble taller gastronòmic a l’AulaCooktime dels germans Marc i Jordi Rodellas.
sospitosos-habituals
esmorzar
I tot seguit vam començar un Taller d’ensaimades, on vam aprendre els ets i uts d’aquesta espiral dolça. L’Óscar ha fet un vídeo on es veu la mar de be, la Marta de Pa de nous també ha publicat un post detallant la  recepta i l’Àgata de Receptes amb vida ho ha explicat de meravella. Així doncs, us convido a que visiteu els seus blogs i jo, aquest cop , m’estalvio l’explicació. Les imatges parlen per si soles.
ensaimades

L’Alf Mota ens va anar explicant les bases científiques de les combinacions d’aliments, tenint molt en compte la seva acidesa o alcalinitat. Vam elaborar cinc receptes:

conjunt-plats
De fet, aquest estiu tinc intenció d’endinsar-me en els misteris de la cuina macrobiòtica i ja aniré penjant els resultats de la descoberta. Seguirem.
A la banda sonora la magnífica Light of the Seven de Ramin Djawadi , del impressionant episodi final de la T6 de GoT. “I choose violence”