Flam de Bombó Ferrero Rocher

Flam de Bombó Ferrero Rocher
Per Sant Esteve, necessitava un postre fàcil, ràpid i “resultón” que tanqués un dinar  que havia donat feineta. I es clar, vaig recórrer a la meva guia bloguera en qüestió de postres, la Gemma Clofent de La cuina de casa. En aquest afer de les dolceses, la Gemma no falla mai. I aquest cop, no va ser menys. La seva recepta de Pastís de Bombó Ferrero Rocher va triomfar absolutament i us asseguro que és la cosa mes senzilla de fer que us pogueu imaginar. Gemma, ets una crack !

 

Només necessitem
1 capsa de 16 bombons Ferrero Rocher
600 ml de nata líquida al 35%
400 ml de llet semidesnatada
1 paquet de Flam Royal de 8 racions
Guarniment: encenalls de xocolata, fideuets, etc

En primer lloc, triturem els bombons amb un túrmix o minipimer i els deixem en forma de pasta (respectant els bocins d’avellana, etc).

A banda, posem en un cassó la llet, la crema de llet, el preparat de flam i la pasta de Ferrero. Ho anem remenant contínuament fins que faci la primera bombolla de bullir. Llavors apaguem el foc, i posem la barreja un un motllo de silicona gran o en motllos individuals mes petits. Ho deixem refredar a la nevera i ho desemmotllen abans de servir

Ho podem guarnir amb encenalls de xocolata, avellanes triturades o el que se us acudeixi. I ja està !. Fàcil, no?

A la Banda Sonora d’avui, per acompanyar la primera recepta de l’any, he triat posar de nou la primera cançó que vaig penjar al blog, en aquell (sembla ja tan llunyà !) desembre de 2011. Non, je ne regrette rien cantat per la Ute Lemper. I si voleu la versió original de la gran Piaf, aqui la teniu. Perque a aquestes alçades del partit mes val que no perdem energia penedint-nos de res. Bon 2015 !!!