Moniatos a la manera de la Mon

Moniatos a la manera de la Mon

Ahir, Castanyada a casa en bona companyia. Encara que el clima no ens acompanyi, tocava triar productes de tardor, com la carbassa, els bolets, les castanyes i els moniatos. El que passa és que els moniatos simplement torrats embafen i acaben sobrant sempre. I per això vaig pensar a preparar-los d’una manera mes llaminera.

Els que fa temps que circuleu per aquests blogs de Déu, segur que coneixeu el blog April’s Kitch. La Mon és una enamorada de la cuina nord-americana i el seu somni és anar a viure a Xicago. Mentrestant, fa tallers de cuina sobre els plats típics del Sopar de Thanksgiving’s Day i comparteix al seu blog una recepta espectacular: les Sweet Potatoes típiques d’aquesta festivitat. Ella ho explica molt i molt bé al seu blog, i jo, que he aplicat la seva recepta gairebé fil per randa -menys el tema marshmallows- he aconseguit que tothom repetís i que no en sobressin ni un. I mira que és senzill:
  • Rentem els moniatos per deixar la pell sense ni una engruna de terra
  • Els tallem a rodelles d’aproximadament un cm de gruix
  • Pintem una safata d’anar al forn amb una mica de mantega i anem col·locant les rodelles de moniato.
  • Empolsinem generosament el moniato amb sucre morè, canyella i dauets de mantega i posem un segon pis. Repetim l’operació tantes vegades com capes fem i ho acabem amb el sucre, la mantega i la canella.
  • Ho posem a coure al forn mig –150º i a mig coure ho remenem tot per què la barreja de sucre, mantega i canyella impregni els moniatos i es coguin igual per totes bandes. 
  • Ho servim tebi. I ens ho mengem amb delit.

A la Banda Sonora d’avui, un descobriment inesperat.  The Curse de la cantant danesa Agnes Obel. Podeu veure el vídeo aquí. Apuntada a la llistaDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *