Bundt de llimona

Per atzar, he trobat un mini motllo al LIDL i com que darrerament cuino en petit format, m’he animat a fer un bundt molt bàsic de llimona per a esmorzar.
2 ous
100 gr de sucre
1 culleradeta de llevat royal
1 pessic de sal
La pell d’una llimona ratllada
Un grapat d’avellanes torrades
En primer lloc, separem les clares dels rovells. Afegim la meitat del sucre i les muntem a punt de neu. A banda també muntem la nata i la reservem.
Batem els rovells amb la resta de sucre i la cullerada de vainilla i el pessic de sal fins que doblin el seu volum. Afegim la farina tamisada i el llevat i ho anem barrejant fins que quedi homogeni. Posteriorment incorporem la nata muntada i desprès les clares a punt de neu amb una espàtula de silicona. Finalment afegim la pell de llimona ratllada i el grapat d’avellanes pelades i ho barregem amb cura.
Embadurnem el motllo amb mantega o bé amb Bake Easy que és molt pràctic. Aboquem la barreja i in cop ja esta en el motllo, li donem uns copets per evitar que es facin bombolles d’aire i quedin forats en el pastis.
Ho enfornem a 180º durant uns 30/40minuts. Un cop cuit -podem fer la prova de l’escuradents- el deixem reposar uns 10 minuts abans de desenmotllar. Es perfecte per berenar o esmorzar sucant-lo en un got de llet.
A la Banda Sonora, avui proposo una versió del Washing Up The Water de Peter Gabriel feta per Zia Hassan. Molt xula, de veritat
Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://www.binance.com/sk/register?ref=WTOZ531Y
I love tһіs game! Aⅼwаys enjoying arena plus ! !