Gelat de préssec amb pinyons

Gelat de préssec amb pinyons

Per fi he aconseguit  la geladora del LIDL  desprès d’una operació d’alta logística que ha obligat a matinar en dissabte. Però la tinc, i penso explotar-la tan com pugui. Agraeixo la recomanació de la Ció de Fem un mos que em va convèncer de la conveniència de disposar de la maquineta en qüestió.

I per l’estrena, un gelat de préssec alegrat amb pinyons torradets. Una combinació sorprenent i refrescant per una nit xafogosa d’agost.

Ens caldrà
400 gr de carn de préssec (jo he fet servir el d’aigua)
100 g sucre
100 ml llet
150 ml crema de llet de 35.1 % MG.
Un grapat de pinyons

Pelem i tallem el préssec a bocins i el reduïm a polpa amb el Minipímer. Hi afegim 100 ml de llet, el sucre i la nata muntada. Es bat fins que tinguem una crema fina.

Ho deixem refredar 2 o 3 hores a la nevera. A banda, torrem els pinyons amb una paella sense oli.

Aboquem la crema a la geladora. Quan comença a quallar hi afegim els pinyons i deixem que es barregi ben barrejat. Ho deixem un 40 o 45 minuts i ja està a punt per servir.  Si el fem amb antel·lació, el deixem al congelador i el traiem uns minuts abans de menjar

A la “banda sonora” d’avui una cançó que encomana optimisme i em fa moure (sempre!) els peus quan l’escolto: Everybody Needs Somebody to Love, dels inmensos Blues Brothers (1980). Sabieu que l’original és de Solomon Burke (1964) i hi ha versió dels Rollings Stones (1965) i de Wilson Picket ( 1966) ?

Imprimeix
Subscriu-te!
Facebook
Instagram
Pinterest
Google+
http://www.cuinejar.cat/2012/08/06/gelat-de-pressec-amb-pinyons/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *