Brownie de xocolata blanca

Brownie de xocolata blanca

Si els brownies es diuen aixi és per que són fets de xocolata negra i de color marró. Són originals dels Estats Units i la primera referència coneguda es del 1897. La llegenda diu que són el resultat d’un error d’un cuiner que va oblidar el llevat, però sigui com sigui ho tenen tot: són fàcils de fer i de menjar.

Ara, si en lloc de xocolata negre hi posem blanc, el nom no encaixa, oi? I com que volia fer un brownie de xocolata blanc per celebrar l’aniversari del Fred, se m’ha acudit batejar-lo com whitie

I que hem fet servir?
150 gr xocolata blanc fondant (la Nestlè en té)
150 gr de sucre
150 gr de nous (o festucs o pinyons….)
2 ous
100 gr de mantega
70 gr de farina
2 cullerades de Royal
1 pessic de sal

Fonem la mantega al microones (en tandes de 30 segons). Un cop fosa, s’hi aboquen els bocins de xocolata i es deixa que es fonguin amb la calor. Es bat enèrgicament amb una espàtula A banda, trenquem les nous en bocins petits.En un bol barregem els ous, el sucre i la farina amb el llevat i el pessic de sal.

Un cop ben emulsionat, hi aboquem la xocolata desfeta amb la mantega i els bocins de nous. Es barreja i s’aboca en un motllo untat en mantega.Ho coem al forn pre escalfat a 180ª durant 20 o 30 minuts.

I una cançó ben ianqui My Sweet Darling amb Seth Kallen i Melody Gardot per un postre que s’ho val. Have a nice time !