Amanida japonesa

Amanida japonesa

Aquesta amanida en si mateixa no te misteri. (Tofu to Tomato no Wafû Salada). Nosaltres hi vam posar  tomàquet, enciam fulla de roure i tofu suau, però es poden fer les combinacions que ens vinguin de gust. Ara, el que li dona el toc genial és l’amaniment.

Necessitem
Salsa de soja
Vinagre d’arròs
Sucre
Gingebre ratllat
All ratllat
Cebollí
Oli de sèsam

Barregem dues cullerades de soja, 3 cullerades de vinagre d’arròs, 1 cullerada de sucre morè, 2 cullerades d’oli de sèsam, un boci de gingebre i i gra d’all ratllat. S’aboca sobra l’amanida

I una Banda Sonora tan delicada i simple com aquesta amanida: Como una estrella, de la Lídia Pujol (IAIE,2003)

Imprimeix
Subscriu-te!
Facebook
Instagram
Pinterest
Google+
http://www.cuinejar.cat/2012/05/18/amanida-japonesa-tofu-to-tomato-no-wafu-salada/


2 thoughts on “Amanida japonesa”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *