Bescuit de mascarpone

Bescuit de mascarpone

Una delícia flonja per dins i cruixent per fora, per esmorzar, berenar o deixar passar lentament les tardes de diumenge llegint una bona novel·la i amb un gat enroscat als peus (i l’altre mirant per la finestra).

gats-1
Necessitarem
300 gr de farina
150 gr de Maizena
1 sobre de llevat Royal
3 ous
300 gr de sucre
300 gr de mantega
200 gr de mascarpone
200 ml de llet
(opcional: 150 gr de fruits del bosc congelats, o fruita confitada de Sant Ponç, fruits secs, o bocins de xocolata…)

Es barreja la farina, la maizena, el llevat i un pessic de sal. Es baten els ous amb el sucre, la mantega fosa, la llet i el mascarpone fins aconseguir una textura de crema espessa. Mica a mica anem incorporant la barreja de farina i maizena. S’aboca en un motllo deixant marge, ja que puja força

Si volem afegir fruita confitada, s’ajunten a la massa enfarinada (per evitar que vagin al fons del bescuit) Es cou en el forn prescalfat durant una mitja hora aproximadament a uns 175º fins que estigui daurat. Es posa sucre llustre al damunt.

I com a Banda sonora, no podia triar una altra que My Favourite Things, brodada per Brad Meldhau. (Live in Marciac, 2006)2 thoughts on “Bescuit de mascarpone”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *