Gominoles de cava amb bocins de maduixes confitades

Gominoles de cava amb bocins de maduixes confitades

Inspirant-me en el picnic de Charles Ryder i Sebastian Flyte en la seva Arcàdia perduda, he imaginat uns glops nostàlgics de cava amb bocins de maduixa confitada

I have been here before,” I said; I had been there before; first with Sebastian more than twenty years ago on a cloudless day in June, when the ditches were creamy with meadow sweet and the air heavy with all the scents of summer; it was a day of peculiar splendour, and though I had been there so often, in so many moods, it was to that first visit that my heart returned on this, my latest.
Evelyn Waugh. Brideshead Revisited (1945)

I simplement he combinat un cava amb bocinets de maduixa, seguint les proporcions i el procediment de les Mossegades de vermut blanc. Serà la meva aportació al dinar de Senyores estupendes del dissabte vinent.

I per la meva particular Arcadia britànica, 2000 Miles dels Pretenders, of course