Gominoles de cava amb bocins de maduixes confitades

Gominoles de cava amb bocins de maduixes confitades

Inspirant-me en el picnic de Charles Ryder i Sebastian Flyte en la seva Arcàdia perduda, he imaginat uns glops nostàlgics de cava amb bocins de maduixa confitada

I have been here before,” I said; I had been there before; first with Sebastian more than twenty years ago on a cloudless day in June, when the ditches were creamy with meadow sweet and the air heavy with all the scents of summer; it was a day of peculiar splendour, and though I had been there so often, in so many moods, it was to that first visit that my heart returned on this, my latest.
Evelyn Waugh. Brideshead Revisited (1945)

I simplement he combinat un cava amb bocinets de maduixa, seguint les proporcions i el procediment de les Mossegades de vermut blanc. Serà la meva aportació al dinar de Senyores estupendes del dissabte vinent.

I per la meva particular Arcadia britànica, 2000 Miles dels Pretenders, of course90 thoughts on “Gominoles de cava amb bocins de maduixes confitades”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *