Gelat de cireres

Gelat de cireres

Els gelats son un molt bon recurs per aprofitar la fruita que de vegades se’ns madura una mica massa. En aquest cas, he fet un gelat de cireres amb una base de crema anglesa que podeu aprofitar per a qualsevol gelat.

La crema anglesa esta molt be explicada al web El monstruo de las galletas  i ens pot servir perfectament per a fer un gelat de vainilla, deixant infusionar la beina en aquest cas o afegint polpa de fruita.

I quina fruita millor que les cireres? Ara estan en el seu millor moment i són tan bones i sucoses que em tenen el cor robat

Necessitarem:
3 rovells d’ou
100 g sucre
200 ml nata líquida
200 ml llet
300 g cireres sense pinyol i tallades a trossets

Es barregen els rovells amb el sucre (sense batre’ls) . Afegim la llet poc a poc i quan esta barrejat ho posem al foc ben baix sense deixar que bulli i sense deixar tampoc de remenar. (Si bullis es tallaria la barreja). Quan espessi, ho retirem del foc. Afegim la fruita ben triturada amb un raig de llimona. El deixem refredar a temperatura ambient i desprès el posem a la nevera.

Un cop esta freda la crema, el podem posar a la geladora i amb uns 45 minuts tindrem el gelat a punt. El podem servir acompanyat de fruits del bosc i vanos de galeta

Para el helado de cereza,  ¿qué tal un vino tinto dulce? Los tintos dulces son grandes desconocidos y están buenísimos. El OLIVARES DULCE de uva Monastrell es uno de los mejores de Jumilla. Atrévete a probarlo y ya no te lo quitarás de la cabeza.

A la Banda Sonora d’avui sona la cançó que mes m’agrada del Sisa. El setè cel, una lletra onírica i una tonada màgica, a l’alçada d’un gelat genial. (Qualsevol nit pot sortir el sol, 1975)Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *