Crestes d’espinacs amb ricotta

Crestes d’espinacs amb ricotta

De veritat: aquest cop és feina zero. No costen gens de fer. Fins i tot la Roser, la meva carnissera a qui no li agraden els espinacs les ha trobat bones…vaja que ho tenen tot.

I que necessitem?
Un paquet de pastes per crestes de La Cocinera
Un kilo d’espinacs frescos o 400 gr de congelats
Panses i pinyons al gust
Una tarrina de ricotta (o 250 gr de mató)

Bullim els espinacs com en tinguem costum. A mi m’agrada fer-los al vapor. Un cop cuits al dente, els deixem escòrrer

En una paella saltegem els pinyons i les panses. Quan comencen a agafar color hi afegim els espinacs ben talladets i ho sofregim alhora. Apaguem el foc i ho deixem atemperar.

Llavors afegim la ricotta i ho barregem ben bé per aconseguir el farcit de les crestes.

Anem farcint les crestes amb la massa d’espinacs, les tanquem per la meitat i fem les voretes amb una forquilla.

Es poden fregir en oli calent, però a mi m’agrada coure-les al forn perquè queden menys olioses. Si voleu les podeu pintar amb ou batut per que agafin color.

Per la Banda sonora una peça d’Harmonium: Verd, com els espinacs, com la granota Gustau, com els dòlars…no és facil ser verd.

Imprimeix

Subscriu-te!
Facebook
Instagram
Pinterest
Google+
http://www.cuinejar.cat/2013/05/08/crestes-despinacs-amb-ricotta/

Entrades relacionades



4 thoughts on “Crestes d’espinacs amb ricotta”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *