Bundt de taronja i iogurt

Bundt de taronja i iogurt

Desprès de gairebé dos mesos cuinant a tranques i barranques, i sobrevisquent a una feinada inhumana , torno a gaudir de temps per a actualitzar el blog, i el que és millor, cuinar pels meus. Comencen a aparèixer productes “despistats” a la nevera als quals caldria donar sortida. Per exemple, un iogurt boníssim de la Cooperativa, amb data de caducitat superada o un parell de kilos de taronges de la Torre. I aprofitant que tinc un motllo de silicona en forma de bundt cake per a estrenar, m’he liat a buscar receptes per aprofitar els ingredients.

N’he trobat de ben diverses. Per exemple el Lemon Yogurt Mini-Bundt Cakes with Limoncello Glaze o el Yogurt Bundt Cake. Al final, he fet un max mix i he elaborat la meva pròpia versió, afegint-hi bocins de pell de taronja confitada

He fet servir
125 gr de mantega
230 gr de sucre blanc
el suc d’una taronja
2 ous
250 gr de farina
1 sobre de llevat Royal
1 pessic de sal
250 cc de iogurt
Optatiu
Bocins de taronja confitada
Sucre en pols per guarnir

Barregem la mantega i el sucre fins que quedi una massa airejada. Hi afegim els ous, el suc de taronja i el iogurt i ho batem enèrgicament. Finalment, afegim al farina, el pessic de sal i el llevat. Un cop la massa esta ben lligada podem afegir els bocinets de pell confitada tallats ben petitons.

Aboquem la barreja en el motllo de bundt untat amb mantega i ho coem a 180º en el forn pre escalfat

I per la Banda Sonora, una canço increible que combina British pop + Emily Brontë : Wuthering Heigths de la Kate Bush (The Kick Inside, 1978).Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *