Pollastre amb carbassa i canyella

Pollastre amb carbassa i canyella

Les carbasses són verdures interessants. Es que passa és que els que comprem verdures ecològiques en tenim a cabassos i de vegades no sabem que fer amb elles. Ara be: les carbasses es poden fer servir per moltes coses, tant com a postre, com per un primer o un acompanyament. Fins i tot, serveixen per a fer carrosses!

En aquesta ocasió, he optat per fer un plat on la carbassa i la canyella donen un contrapunt dolcet al pollastre.

He necessitat:
1 pollastre de granja tallat a octaus
1 ceba
2 tomàquets madurs
1 carbassa tallada a dauets
canyella en pols
sal

Es sofregeix el pollastre tallat a octaus en una cassola de ferro (o fang) i un cop ros es retira. En el mateix oli sofregim primer la ceba a foc baix, després el tomàquet tallat a grills i finalment la carbassa tallada a cubs.

Un cop tot s’ha barrejat, s’espolsa amb molta canyella, s’afegeix el pollastre sofregit, un got d’aigua (on podem dissoldre la canyella) i es deixa coure a foc baixet.

[Nota: a la comanda d’Ecoviand d’aquest mes em vaig equivocar i vaig comprar un pollastre sencer. La feina ha estat meva per a trossejar-lo !. La propera vegada el compro talladet…]

I la Paloma ens proposa el maridatge següent: Los vinos rosados acompañan muy bien las carnes blancas siempre que estén preparadas con ingredientes que no les aporten sabores muy fuertes. Además combinan muy bien con pastas, arroces y otros platos de comida casera. Este 5 ROSAS es un nuevo vino rosado recién salido al mercado, elaborado con uva Mencía en la zona del Bierzo. Es un vino que madura sobre sus lías lo que le aporta mayor densidad, cuerpo y longevidad. ¡No lo dudes

I per aquesta tarda mig plujosa, res millor que Everything She Does is Magic, versionat per Kyle Eastwood (Now, 2006)Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *