Declaració d’intencions

Declaració d’intencions
Segons el DIEC, “cuinejar” vol dir feinejar per la cuina preparant el menjar, rentant els plats, etc. És a dir, fent mil coses alhora sense fer-ne bé cap ni una. Defineix bé el propòsit d’aquest blog que recull receptes d’aquí i d’allà sense cap ordre ni exhaustivitat, més enllà del gust personal i de l’humor del moment. Així, aquest blog és el resultat d’una tria subjectiva, i on es proposa no publicar res que no s’hagi provat personalment
La majoria de receptes no son de collita pròpia sino que es nodreixen de la riquissima producció de la gastrosfera catalana o d’altres fons diverses: receptes de família, secrets d’amics, llibres rescatats…Per  això i públicament vull fer constar aquesta autoria col·lectiva amb el compromís de citar la font original sempre que sigui possible. Si existeixen omissions, vagi per endavant les meves excuses i el meu propòsit d’esmena si em feu saber qui és l’autor/a original.

 Non, je ne regrette rien, interpretat per Edith Piaf1 thought on “Declaració d’intencions”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *